SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 14/10/2012

El Lleida Esportiu supera clarament el Saragossa B (3-0) i es posa a un punt del líder

La victòria de l'Hospi (3-1) sobre el Binissalem fa que segueixin invictes i els únics catalans en zona de fase d'ascens

Ara
3 min
L'Espanyol B ha aconseguit superar el Ieclà / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaLleida Esportiu 3 - Saragossa B 0

El Lleida ha començat molt bé la temporada al grup 2, on està sol, sense cap altre equip català. Aquest diumenge ha guanyat fàcilment al Camp d'Esports per 3-0 al Saragossa B -en descens directe- i és segon a la classificació, a un punt del líder, l'Alabès, que també ha guanyat. Els lleidatans han resolt el partit en una primea part excel·lent, amb els tres gols del partit, obra de Molo i dos d'Asier Eizaguirre, un de penal.

Oriola 1 - Prat 1

El Prat ha arrancat un valuós punt del camp de l'Oriola, tot i que torna amb la mala notícia de la greu lesió del seu davanter Roger Matamala, amb el peroné fracturat. Pelusa ha avançat a l'Oriola als 5 minuts de la represa, i un quart d'hora més tard Ferran Vila ha empatat pels pratencs. El final del partit ha sigut una bogeria, amb l'expulsió inclosa d'un jugador local al minut 85. Però contra 10 homes el Prat no ha pogut tornar a marcar.

Alcoià 2 - Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha tornat amb les mans buides del Collao, un dels camps més complicats de la categoria. Malgrat la dificultat, els dos gols locals han arribat en l'últim quart d'hora. L'1-0 ha sigut de mala sort ja que se l'ha marcat Aitor en pròpia porteria, i el segon, amb el Sant Andreu abocat a l'atac, a falta de quatre minuts obra de César Remon.

L'Hospitalet 3 - Binissalem 1

L'Hospitalet ha encadenat la novena jornada sense perdre després de superar el Binissalem. Els riberencs, que segueixen a la zona alta de la taula, han obert el marcador al minut 5 amb un gol d'Osado. El segon gol de L'Hospitalet l'ha fet Sergio Cirio set minuts més tard. El davanter ha tornat a veure porta a la segona part, fent el tercer de L'Hospitalet al minut 65. El Binissalem ha retallat distàncies al minut 67 amb un gran gol de Paco Plata.

València Mestalla 1 - Reus 3

El Reus ha tornat a guanyar després de tres jornades sense fer-ho. Els roig-i-negres s'han avançat al minut 5 de partit amb un cop de cap de Sergio León. Tot just cinc minuts més tard, Sergio León feia el segon amb un xut creuat. Tot i que al segon temps Armiche ha retallat distàncies amb un xut creuat (minut 75), Masqué ha sentenciat fent l'1-3 al minut 82.

Espanyol B 3 - Ieclà 0

El filial blanc-i-blau ha tornat a guanyar a casa, aquest cop contra el Ieclà. Els periquitos s'han avançat al marcador de penal. Keko, que ha estat expulsat, feia falta sobre Merchán i Pino, des dels onze metres, no ha perdonat (minut 62). Cubillas, després d'una passada del brasiler Elton, ha fet el 2-0. El jugador brasiler ha fet el 3-0 a les acaballes (minut 88).

Nàstic 1 - Atlètic Balears 1

El Nàstic no ha pogut sumar la segona victòria de la temporada tot i que ha començat guanyant l'Atlètic Balears. Al minut 24, una centrada de Calderón al segon pal la rematava amb el cap Quintana, avançant el conjunt grana. Abans del descans, el porter Rubén s'ha hagut de lluir per evitar que l'Atlètic Balears fes l'empat i ha enviat la pilota a córner. Però tot just començar la segona part, David Sánchez ha igualat el partit (minut 53). El Nàstic ha gaudit de diverses ocasions per marcar, però la falta d'encert i el porter visitant han evitat el triomf. Aquest empat ha provocat la destitució de Kiko Ramírez com a tècnic tarragoní.

Badalona 0 - Mallorca B 0

Partit fluix el que s'ha vist aquest diumenge al matí al camp del Centenari. Ni el Badalona i el filial del Mallorca han creat ocasions gaire clares de perill i el partit s'ha anat ensopint amb el pas dels minuts. A la segona part, el Badalona ha penjat diverses pilotes a l'àrea, però els jugadors escapulats no han trobat el camí del gol.

Huracán València 1 - Llagostera 1

El Llagostera s'ha deixat empatar un partit que guanyava gràcies a un gol de Serramitja (minut 75), que va superar el porter local amb un xut ras després d'una jugada d'Àlex Moreno. L'Huracán València, que jugava amb 10 des del minut 72 per l'expulsió de San Julián, ha vist com l'àrbitre expulsava també Alexis (minut 80) i es quedava amb nou. Tot i això, els valencians s'han refet i al minut 83, Carreño, a la sortida d'un córner, ha fet l'empat a 1 definitiu.

stats