Futbol Català
Esports Futbol 15/04/2011

Joan Gaspart confirma la venda de les seves accions a l'empresari andreuenc Manuel Camino

L'actual mecenes del Sant Andreu deixarà de ser el màxim propietari de l'entitat a finals de la present temporada malgrat que mantindrà un reduït nombre d'accions

àngel Garreta
1 min
Manuel Camino, nou propietari del Sant Andreu

BarcelonaEn l'assemblea d'accionistes celebrada ahir a Sant Andreu, el president de l'entitat, Joan Gaspart, va informar als presents del canvi de propietari de la SAE (Societat Anònima Esportiva) a finals de la present temporada. L'empresari Manuel Camino serà, tal com va avançar en exclusiva ara.cat, el nou màxim accionista. Gaspart, per la seva banda, es reservarà un petit paquet d'accions per seguir vinculat a l'entitat quadribarrada.

Durant les explicacions de Gaspart, el dirigent va afirmar que l'entitat quedarà a zero de qualsevol deute amb la plantilla i els treballadors en finalitzar la temporada i també va anunciar que havia rebut ofertes de quantitats molt elevades però que finalment va rebutjar. El nou propietari, Manuel Camino, fins ara directiu responsable de relacions institucionals de la junta d'accionistes, va afirmar en declaracions a la premsa que els objectius passen per "crear una fundació que blindi el club i el seu futbol de base i pel que fa al principal equip, pujar-lo a Segona A, lògicament".

stats