FUTBOL
Esports Futbol 28/04/2019

El gest de 'fair play' de Marcelo Bielsa amb el Leeds United

El tècnic demana al seu equip que es deixi empatar després de marcar un gol amb un rival a terra

Ara
1 min
El gest de 'fair play' de Marcelo Bielsa amb el Leeds United

BarcelonaMarcelo Bielsa, que actualment entrena el Leeds United de la Championship (la segona màxima divisió del futbol anglès), ha protagonitzat aquest diumenge un episodi per recordar. A la penúltima jornada del campionat, en què estava en joc una plaça d'ascens directe a la Premier League i quatre places de promoció, Bielsa va oferir un exemple de 'fair play' poc habitual en el partit contra l'Aston Villa.

El Leeds s'imposava en el marcador gràcies a una jugada amb polèmica, perquè un jugador de l'Aston Villa estava estès a terra lesionat. La jugada va generar queixes dels jugadors locals i picabaralles fins que Bielsa va ordenar als seus jugadors que es deixessin marcar el gol de l'empat, sense comptar amb tot el suport de tots els seus jugadors. L'empat final va suposar que el Leeds acabés segon per darrere del ja ascendit (de manera directa) Norwich.

A la segona posició hi ha el Sheffield United, que també torna a la màxima categoria per la via ràpida. En canvi, el Leeds de Bielsa i l'Aston Villa (on John Terry forma part de l''staff' tècnic) es podrien haver de tornar a enfrontar en les eliminatòries d'ascens a la Premier League.

stats