PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/10/2012

El Mallorca veu trencada la seva imbatibilitat a casa contra el Granada (1-2)

Un penal que no ho era sobre Torje ha obert el camí per a un Granada que amb els tres punts s'allunya de la zona de perill

Hemed controla la pilota davant de López

BarcelonaEl Granada s'ha endut els tres punts de l'Iberostar Estadi després de superar per 1-2 el Mallorca. Els homes d'Anquela han sentenciat el partit en deu minuts, del 65' al 75' amb els gols d'El Arabi i Torje. Els dos gols han pesat massa en un Mallorca que tan sols ha pogut reaccionar a falta de cinc minuts amb un gol de Tomer Hemed.

El partit ha estat polèmic i el Mallorca s'ha sentit perjudicat. I és que Nsue ha estat expulsat després que Hernández Hernández hagi assenyalat com a penal una caiguda de Torje dins de l'àrea. La falta, però, ha estat fora de l'àrea tot i que Torje ha caigut dins. Tot seguit el col·legiat català ha expulsat Brahimi, del granada, amb una segona groga que ha estat rigorosa.

Amb aquesta derrota el Mallorca veu trencada la seva imbatibilitat a casa, mentre que el Granada, que ja té 8 punts, s'allunya de les posicions de perill.