FUTBOL

L'home agredit pels aficionats racistes del Chelsea presenta una denúncia

"Vaig entendre que anaven en contra meu pel color de la meva pell", ha dit l'home a 'Le Parisien'

L'home que va ser agredit el passat dimarts per uns aficionats del Chelsea que estaven a la capital francesa per donar suport al seu equip contra el París Saint-Germain ha denunciat aquest dijous els fets. Segons ha relatat al diari ' Le Parisien', Souleymane, els fets van tenir lloc quan tornava al seu domicili després de la jornada laboral. Un grup d'aficionats del Chelsea li va impedir entrar al vagó del metro i li va llançar insults racistes.

"Vaig entendre que anaven contra meu pel color de la meva pell", ha assegurat l'home, que, no obstant això, ha indicat que no entén anglès. Souleymane ha explicat que no va parlar amb ningú de l'incident, que va durar uns set minuts, i que no sabia que havia causat un gran enrenou després que el diari britànic ' The Guardian' pengés al seu web un vídeo en què es veien els fets.

El fet que es parli del tema li ha donat el coratge de presentar la denúncia i acudirà també a associacions antiracistes. "A aquestes persones, aquests aficionats anglesos, cal trobar-los, castigar-los i tancar-los. El que va passar no ha de quedar-se impune", ha dit a 'Le Parisien'.