FUTBOL
Esports Futbol 16/03/2015

Ibrahimovic explota per un mal arbitratge: "França és un país de merda que no es mereix el PSG"

El davanter suec no va digerir gens bé la derrota del seu equip contra el Girondins, tal com van captar les càmeres just després del partit

Efe
2 min
Zlatan Ibrahimovic, decebut per una decisió de l'àrbitre Lionel Jaffredo / NICOLAS TUCAT / AFP

ParísEl davanter del París Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic no va digerir gens bé la derrota del seu equip contra el Girondins de Bordeus i, segons van captar les càmeres, va criticar l'arbitratge de França, "un país de merda" que "no es mereix el PSG".

"En 15 anys mai he vist un àrbitre com aquest. En aquest país de merda. Aquest país no es mereix el PSG. Som massa bons per a aquest país", va assegurar el jugador quan es retirava als vestidors després que el seu equip perdés per 3-2 a Bordeus.

Les paraules, pronunciades en anglès, van ser recollides per les càmeres de la cadena d'informació esportiva 'Infosport+' i immediatament van causar un gran enrenou a les xarxes socials.

A través del seu compte de Twitter, el ministre d'Esports, Patrick Kenner, va afirmar que "la decepció d'Ibrahimovic no justifica les seves paraules insultants contra l'àrbitre i el país que l'acull", alhora que li va exigir excuses.

El futbolista, minuts després, a través d'un comunicat assenyalava que "les seves paraules no es referien ni a França ni als francesos".

"He parlat de futbol i de res més. Hem perdut el partit i ho accepto, però no accepto quan l'àrbitre no segueix les regles. No és la primera vegada que passa", afegia el suec.

Ibrahimovic assegurava que va parlar "cabrejat" i que "tothom sap que en moments així un no diu el que pensa". "Em vull excusar per si hi ha persones que s'han sentit ofeses", acabava.

El jugador està sent durament criticat en les últimes setmanes, en què els mitjans de comunicació posen de manifest que l'equip aconsegueix més bons resultats quan ell no és a la gespa. Precisament el que va passar aquesta setmana a vuitens de final de la Lliga de Campions, quan va ser expulsat a la mitja hora de partit i el seu equip va aconseguir superar l'eliminatòria contra el Chelsea.

Ibrahimovic completa la seva tercera temporada amb la samarreta del PSG, en què durant set setmanes va estar absent per lesió i, posteriorment, la seva aportació a l'equip ha estat més modesta que en les dues primeres.

El suec va aconseguir 33 gols en la seva primera temporada parisenca i 36 –deu d'ells a Europa– en la segona. Aquest any porta només 16 dianes.

En els últims partits, alguns jugadors i entrenadors han assegurat que Ibra tracta d'influir els col·legiats amb les seves declaracions.

Però no és la primera vegada que el suec té paraules de menyspreu per la Lliga francesa. El març del 2013 va respondre als xiulets del públic del Parc dels Prínceps amb aquesta frase: "Demanen molt, i és estrany, si es compara amb el que tenien abans. Abans no tenien res".

stats