Espanyol
Esports Futbol 31/05/2012

Joan Collet anuncia negociacions amb tots els jugadors que acaben contracte el 2013

El conseller delegat de l'Espanyol reconeix que el club s'ha endarrerit uns mesos en el pagament dels jugadors i actualitza l'estat de les renovacions amb Álvaro, Verdú i Pandiani

Efe
1 min
Joan Collet, a l'estadi de l'Espanyol

Cornellà de LlobregatJoan Collet ha anunciat avui que l'Espanyol està negociant amb tots els jugadors de la plantilla que acaben contracte el 2013. Durant la presentació de la campanya d'abonaments per a la temporada que ve a l'estadi de Cornellà-El Prat, el mandatari blanc-i-blau ha repassat alguns noms propis.

Del davanter Álvaro Vázquez, un dels que més sona per sortir aquest estiu, ha assegurat que "no hi ha res tancat". Sobre el migcampista Joan Verdú, prioritat de la direcció esportiva per renovar-lo, Collet ha apuntat que el club està esperant una resposta del jugador. Del davanter hispanouruguaià Walter Pandiani, l'únic de l'actual plantilla de l'Espanyol que acaba contracte aquest mateix estiu, Collet ha assegurat que "l'àrea esportiva no ha dit res en aquest sentit".

Retards en el pagament

En un altre àmbit, el directiu blanc-i-blau ha reconegut retards en els pagaments als futbolistes. "Ens hem endarrerit tres o quatre setmanes, però demà quedarà tot solucionat. Volem agrair als capitans la seva comprensió, ells saben com està la situació. Tenim tensions de tresoreria", ha comentat.

stats