Espanyol
Esports Futbol 11/11/2012

Collet: "No vull ser president de totes totes i, si calgués, no em costaria gens fer un pas enrere"

El candidat a la presidència de l'Espanyol reconeix que conserva "la il·lusió" de presentar-se perquè creu que "Oliveró no té el perfil que necessita l'Espanyol"

Natalia Arroyo
2 min
Joan Collet, al programa 'Hat Trick Espanyol' d'Esport3

BarcelonaEn declaracions al programa 'Hat Trick Espanyol', d'Esport3, el conseller delegat Joan Collet ha aclarit algunes de les polèmiques de les últimes hores, que han plantejat fins i tot la possibilitat d'ajornar-se les eleccions o pactar amb la candidatura Oliveró-Apmae, i ha deixat clar que la seva postura parteix sempre del que creu que beneficia més el club blanc-i-blau. "El més important és l'Espanyol. No em costaria gens fer un pas enrere. Tinc molta il·lusió en aquesta candidatura. Però no tinc l'ambició de posar-m'hi [a la presidència] de totes totes i passi el que passi", ha manifestat. 



"Senzillament, crec que el Sergio Oliveró no té el perfil que necessita l'Espanyol i per això em presento jo", ha anunciat Collet, que ha explicat què va passar durant la reunió entre José Luis Perelló, Dani Sánchez Llibre i Sergio Oliveró després del partit contra l'Osasuna. "La idea d'ajornar les eleccions es va plantejar i la meva postura és que, si és bo per al club, no tinc cap problema a fer-ho. Però el Sergio [Oliveró] va descartar-ho pels compromisos que ell tenia".



Collet creu que aquesta flexibilitat quan falta una setmana per a les eleccions "no és un signe de debilitat" de la seva candidatura perquè el projecte conserva les ganes. "Són moments difícils en què s'han de prendre grans decisions. I creiem que era un exercici de responsabilitat fer aquest pas". 



El conseller delegat i candidat a la presidència també ha aclarit que ha proposat reunir-se dilluns amb Mauricio Pochettino i Ramon Planes "per conèixer com veuen ells la situació de l'equip". "És just que ens trobem. Si els volem cessar? Jo tinc confiança en tots dos", ha assegurat.

Sobre els crits de l'afició contra la seva figura [que va demanar la seva dimissió], Collet s'ha exigit fer "autocrítica". "Demanen un president de tots. Hi estic plenament d'acord. Després del 19 de novembre és això el que hem de fer a l'Espanyol, anar tots a l'una amb el president".

"Et volen fer creure que tothom votarà en contra teva. Jo, en canvi, no vaig tenir aquesta sensació parlant amb els socis a l'estadi. Sé que hi ha molta gent que està a favor de la nostra candidatura i els animo que votin, perquè les eleccions no estan guanyades. No volem ser els guanyadors d'accionistes majoritaris, sinó també de persones físiques", ha comentat.

stats