Futbol
Esports Futbol 11/03/2016

La justícia francesa aixeca parcialment el control judicial a Benzema

El davanter del Madrid podria tornar a ser convocat per jugar amb la selecció

Ara
1 min
Karim Benzema després d'una acció ofensiva del Madrid / EFE

BarcelonaLa justícia francesa ha aixecat aquest divendres parcialment el control judicial que pesava sobre el jugador del Reial Madrid Karim Benzema pel cas Valbuena, i que era una de les raons que li impedien ser convocat per jugar amb la selecció 'bleu'.

"S'ha superat una primera etapa. Des d'aquest punt de vista, ens felicitem", ha comentat l'advocat de Benzema, Sylvain Cormier, després que es fes pública la decisió de la sala d'instrucció del Tribunal d'Apel·lació de Versalles. Al jugador del Madrid se li permet establir contacte amb Mathieu Valbuena, el company de selecció a qui presumptament va fer xantatge, "únic punt" que preocupava el futbolista. És, de fet, l'únic obstacle per tornar amb la selecció. "La resta, en realitat, ens era igual", comenta l'advocat.

Cormier ha dit que el futbolista s'ha mostrat "molt feliç" quan se li ha comunicat la decisió. Les opcions de Benzema de tornar a la selecció passen ara per la Federació Francesa de Futbol, que havia demanat que la instrucció avancés en aquesta línia abans de tornar a revisar les decisions del tècnic Didier Deschamps. La FFF, de fet, es va constituir en acusació particular per tenir accés al sumari i estar al cas de l'evolució.

stats