ESPANYOL
Esports Futbol 08/07/2015

Kiko Casilla jugarà al Reial Madrid, segons La Cope

L'entitat blanca pagarà entre 5 i 10 milions d'euros pel porter blanc-i-blau

Ara
1 min
Kiko Casilla, després de perdre contra l'Almeria / LFP

BarcelonaSergio García, Lucas Vázquez i possiblement Kiko Casilla. L'Espanyol està vivint un estiu complicat, veient com alguns dels seus millors jugadors s'allunyen del Power8 Stadium per embarcar-se en noves aventures esportives. Després de la baixa del capità i del davanter, recuperat pel Reial Madrid, el conjunt periquito podria estar obligat a renunciar a Casilla, porter titular i una de les pedres angulars del nou projecte esportiu.

Segons La Cope, el club presidit per Florentino Pérez voldria fer-se amb el jugador, criat a la base madrilenya, davant la negativa del Manchester United de vendre De Gea i de la més que probable sortida d'Iker Casillas. L'entitat blanca pagarà entre 5 i 10 milions d'euros per l'internacional absolut espanyol.

Molts noms, moltes alternatives

La possibilitat de contractar el jugador blanc-i-blau no és l'única opció que baralla el Reial Madrid per reforçar una posició que quedarà mig coixa amb l'adéu del seu capità. El club també segueix de ben a prop a Augusto Martín Batalla (River Plate ) i Brend Leno (Bayern Leverkusen), a banda de l'esmentat De Gea.

stats