PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 04/04/2015

L'Arsenal goleja el Liverpool i manté opcions a la Premier (4-1)

El Manchester United derrota l'Aston Villa (2-1) i el Chelsea no falla contra l'Stoke City

Alexis Sánchez ha fet el tercer gol de l'Arsenal contra el Liverpool / JOHN SIBLEY / REUTERS

BarcelonaL'Arsenal manté vives les opcions de guanyar la Premier League. L'equip que entrena Arsène Wenger ha golejat el Liverpool (4-1) i es manté viu, a la segona posició. La victòria 'gunner' ha anat acompanyada del triomf del Manchester United, que ha fet els deures contra l'Aston Villa (3-1) i és tercer a set punts del Chelsea. L'equip de Mourinho ha derrotat l'Stoke City per 2-1 en un partit on s'ha lesionat el davanter Diego Costa. Hazard, de penal, ha fet el primer gol local, però Charlie Adam ha superat Courtois amb un gol des de el mig del camp magnífic. A la segona part, Loic Remy ha fet el 2-1 d'un Chelsea que encara té un partit menys.

En el primer partit de la jornada, l'Arsenal no ha donat opció al Liverpool. Al descans, el marcador ja era de 3-0 per als 'gunners', i a la represa han rematat la feina. Hector Bellerín, Özil, Alexis i Giroud han estat els golejadors, mentre que Ramsey s'ha lluït amb dues assistències (Henderson, de penal, ha fet el gol de l'honor dels 'reds').

L'Arsenal és momentàniament segon (a l'espera del partit del Manchester City) amb 63 punts mentre que el Liverpool queda encallat a la cinquena plaça, amb 54.

El tercer és el Manchester United, després del triomf a casa amb una magnífica actuació d'Ander Herrera, autor del primer i del tercer gol del conjunt de Van Gaal. Això sí, qui més ha brillat ha estat Wayne Rooney, que ha fet el segon gol dels 'red devils' amb una genial acció, controlant amb la punta de la bota i xutant a la mitja volta per enviar l'esfèrica a l'escaire.

D'altra banda, destaca la victòria de l'Everton contra el Southampton (1-0), que dóna aire a l'equip de Robert Martínez. Mentre que el Queens Park Rangers es manté en descens tot i golejar al camp del West Bromwich (1-3).