COPA DEL REI
Esports Futbol 04/06/2015

L'Athletic demandarà "per via penal" els insults a Aduriz després de la final de Copa

El president de l'Athletic Club ha dit que a l'entitat "no ha arribat" cap notificació d'Antiviolència sobre un possible expedient pels xiulets a l'himne espanyol

Efe
1 min
Aritz Aduriz intenta robar la pilota a Dani Alves. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO

BilbaoL'Athletic Club interposarà una demanda "per via penal" pels insults que va rebre en diversos fòrums digitals i mitjans de comunicació el seu jugador Aritz Aduriz després de la final de Copa del Rei contra el Barça.

"Quan algú insulta un jugador de l'Athletic està insultant l'Athletic", ha subratllat el president del club basc, Josu Urrutia, en una roda de premsa. Urrutia ha afegit que a la seu del club "no ha arribat" cap notificació de la Comissió Antiviolència sobre un possible expedient pels xiulets a l'himne espanyol a l'estadi blaugrana i ha afegit fins i tot que "si esperem alguna cosa és un premi".

"Que es desplacin 70.000 persones a una altra ciutat i hagin generat l'ambient de dissabte sense cap tipus de problema és per premiar més que per sancionar", ha subratllat el dirigent. Urrutia no troba "el qualificatiu que mereix" per descriure el comportament dels seguidors de l'Athletic Club a Barcelona i ha afegit que el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va felicitar-lo i li va dir que quan va sortir del seu domicili "no sabia si era a Barcelona o a Bilbao, amb tantes samarretes de l'Athletic".

"El que es va viure dissabte és una constatació de l'orgull que suposa per a nosaltres representar l'Athletic. Tothom coincideix que es van transmetre moltes coses positives: que l'Athletic té salut, que està fort i viu i que quan anem tots junts i sense por aquest equip transmet", ha destacat.

stats