PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 23/01/2016

El Liverpool s'endú un partit boig davant el Norwich (4-5)

Els d'Anfield han guanyat gràcies a un gol d'Adam Lallana al minut 94

Ara
2 min
Celebració del Liverpool / GETTY

BarcelonaEl Leicester ha consolidat el lideratge de la Premier League, amb una golejada 3 a 0 contra l'Stoke City de Bojan Krkic, inèdit contra el conjunt de Claudio Ranieri. Des de la banqueta, el davanter de Linyola ha vist una de les jugades de la temporada a Anglaterra: elàstica amb túnel inclòs de Riyad Mahrez que Ulloa ha aprofitat per marcar l'últim gol de la tarda. El Leicester espera saber el resultat de l'Arsenal, amb tres punts menys, que rep el Chelsea a l'Emirates Stadium aquest diumenge. Qui ha perdut punts ha estat el Manchester City, que ha empatat 2 a 2 al camp del West Ham. El Kun Agüero, amb dos gols, ha respost a les dues dianes d'Enner Valencia per part dels locals i ha deixat els 'citizens' a tres punts del lideratge.

Dos menys que el City en té el Tottenham de Mauricio Pochettino, que segueix escalant posicions i ha superat 1-3 el Crystal Palace. Més ha patit el Liverpool, amb un triomf agònic per 4-5 al camp del Norwich. Els d'Anfield han guanyat gràcies a un gol d'Adam Lallana al minut 94 de partit, un després de l'empat dels locals.

Quan celebraven el gol decisiu, els jugadors s'han abraçat amb Klopp, que ha acabat amb les ulleres trencades.

"M'han trencat les ulleres durant la celebració i després les he perdut. En tinc unes altres, però no les podré trobar sense ulleres", ha dit l'entrenador alemany, eufòric després del gol de Lallana que permet aspirant el conjunt d'Anfield a les posicions europees.

On segueixen els problemes és a Old Trafford. El Manchester United de Louis van Gaal ha perdut a casa contra el Southampton (0-1) de Ronald Koeman i veu com la Champions s'allunya cada vegada més. Ara els 'red' estan a 5 punts del Tottenham. Charlie Austin ha marcat el gol de l'equip visitant que deixa el tècnic holandès en la corda fluixa.

stats