2a divisió
Esports Futbol 31/08/2014

El Llagostera s'estrena a casa però a porta tancada

Els gironins juguen contra el Leganés, un rival que també acaba de pujar a la Divisió de Plata, en una 'festa' deslluïda per la sanció del comitè d'apel·lació

Efe
1 min
El Llagostera ha perdut al camp del Las Palmas

LlagosteraEl Llagostera debutarà com local aquest diumenge davant del Leganés en un partit històric per ser el primer que l'equip gironí disputa a casa a la Lliga, encara que la cita quedarà deslluïda per la sanció del comitè d'apel·lació per racisme, que obliga a jugar el partit a porta tancada a Palamós, on l'equip català disputarà els seus partits (19 h, Esport3).

Després de perdre en la primera jornada a Las Palmas, el tècnic Santi Castillejo buscarà tenir més la possessió de la pilota i per això introduirà canvis a l'onze titular. "Davant el Leganés cal intentar guanyar. Ni el públic ni la gespa (que últimament està en males condicions) ens poden servir d'excuses", va assegurar el tècnic en la compareixença prèvia al partit.

El Llagostera s'enfronta al Leganés, un altre dels equips que ha ascendit aquest any a la Lliga. Segons Castillejo, "no m'agrada parlar d'equips que són 'candidats a...', perquè després sempre hi ha sorpreses". Per a aquest partit, el Llagostera ja té disponible a Diego Rivas, incorporat aquesta setmana. D'altra banda són baixa Perea, que pateix un esquinç de genoll, i Barnils. A més existeixen els dubtes de Valho, Masó i Moragón; aquests dos últims ja no van poder jugar en Gran Canària.

stats