SEGONA DIVISIÓ
Esports 25/08/2014

El Llagostera, sancionat amb un partit sense públic pel cas de racisme d'una espectadora de la darrera temporada

El primer partit del club a Segona, contra el Leganés, es jugarà a porta tancada al camp del Palamós

Ara
1 min
L'aficionada del Llagostera imitant un mico a la graderia del Municipal / TWITTER @MKone33

LlagosteraEl primer partit del Llagostera a casa aquesta temporada serà a porta tancada. El club gironí ha rebut aquesta sanció per culpa de l'actitud racista d'una espectadora en el partit del passat 18 de maig de 2014 al Municipal de Llagostera, partit de fase d'ascens a Segona Divisió A contra el Racing de Santander.

Una aficionada local va imitar un mico per provocar un jugador visitant, fet que va provocar l'obertura d'ofici d'un expedient per part de la Comissió Estatal Contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport, per la via de la Federació Espanyola de Futbol. Aquest cas s'ha tancat amb la imposició d'una sanció per part del Comitè d'Apel·lació de la RFEF, la qual determina que el Llagostera ha de jugar el primer partit de Lliga com a local a porta tancada. El primer partit de la història del club a Segona A, doncs, serà sense públic.

El Llagostera ha comunicat que "volem transmetre, novament, la condemna unilateral a l'incident protagonitzat durant el partit en qüestió, demanem disculpes a la nostra afició davant aquests fets tan lamentables i els assegurem que, des del primer moment, el club ha treballat exhaustivament per tal d'evitar o reduir aquesta possible sanció contra la UE Llagostera. Malgrat l'expedient immaculat de la UE Llagostera, el Comitè d'Apel·lació ha considerat que els fets són d'una connotació molt greu i que la sanció no pot quedar reduïda".

Aquesta temporada el Llagostera jugarà de local al Municipal de Palamós, on aquest cap de setmana s'espera la visita del Leganés.

stats