Futbol Català
Esports Futbol 26/08/2011

El Lleida Esportiu estrena un 'nou' patrocinador

La ferreteria Ramon Soler, empresa històricament col·laboradora de l'antic club durant anys, donarà el salt al primer ordre de patrocini a la samarreta de l'equip

Redacció
1 min
Imatge de l'acte de presentació del patrocinador

LleidaUn dels aspectes importants que la nova directiva del Lleida Esportiu havia de lligar abans de l'inici de la temporada era incorporar un patrocinador principal per la samarreta de l'equip i que, a la vegada, fos un impuls econòmic i estructural a l'inici futbolístic de l'entitat. Finalment el patrocinador que lluirà al pit de l'elàstica blava no serà pas nou ni desconegut, sinó tot un clàssic de la ciutat, la ferreteria Ramon Soler.

Al Camp d'Esports, la marca lleidatana també tindrà una destacada presència mitjançant publicitat estàtica. Amb aquesta renovació el Lleida Esportiu es garanteix la continuïtat d'una de les empreses col.laboradores més destacades de la ciutat i la província. En aquest sentit, el president Albert Esteve, s'ha mostrat satisfet per "la confiança que Ramon Soler deposita en nosaltres i en el projecte que li hem presentat".

El nou dirigent ha destacat, alhora, "la transcendència social, esportiva i econòmica d'aquest acord per al club" i ha indicat que "aquesta col·laboració solidifica una mica més i aporta una major viabilitat al projecte". Esteve ha traslladat també el seu agraïment "pel suport que estan mostrant les empreses de casa nostra".

Per la seva banda, el representant de l'empresa lleidatana, Ramon Soler, ha destacat que "Ramon Soler estava, està i estarà amb el Lleida. Ara, cal donar recolzament empresarial per tal que el nou projecte tiri endavant. Aquest és un bon moment per apostar per un club nou i sanejat econòmicament". A més, també ha assegurat que "no ens ha costat renovar perquè el nou equip gestor ens dóna confiança. Són empresaris de casa, de Lleida i això és bo".

stats