Lliga de Campions
Esports Futbol 26/04/2012

Mourinho: "Messi i Cristiano són dos grans jugadors, però el millor, amb diferència, ha estat Cristiano"

L'entrenador del Reial Madrid ha assegurat que "estem tristos, però el futbol és així. Si algú no ho entén, no pot estar aquí. Estic més trist pels jugadors que per mi, però hem de ser forts"

Ara
1 min
José Mourinho, durant el partit contra el Bayern

MadridJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha assegurat que "estem tristos, però el futbol és així. Si algú no ho entén, no pot estar aquí. Estic més trist pels jugadors que per mi, però hem de ser forts".

Segons el tècnic portuguès, "cal ser equilibrat, tant quan guanyes com quan perds. Hem perdut contra un equip que el darrer cap de setmana va estar de vacances i a nosaltres ens ha faltat una mica de frescor en un partit de molta tensió emocional".

"Si guanyem la Lliga haurem fet un pas endavant", ha opinat José Mourinho, que, una vegada més, ha recordat el seu historial com a entrenador.

"Messi i Cristiano són dos grans jugadors, però aquest any el millor, amb diferència, ha estat Cristiano", ha dit l'entrenador, que ha recordat que "Leo Messi també va fallar un penal decisiu. Tan sols fallen els que tenen ous per tirar".

El tècnic ha acabant parlant de l'àrbitre: "Si hi ha hagut penal, que ho digui el Madrid".

"De la semifinal que no vull parlar és de la de l'any passat", ha dit José Mourinho, que ha recordat que "si el Madrid considera que puc ser útil, seguiré aquí".

stats