Espanyol
Esports Futbol 02/04/2015

Lucas Vázquez: "Afrontem aquests deu partits amb la màxima il·lusió"

L'extrem de l'Espanyol només pensa en no abaixar els braços abans d'acabar la temporada i demana esperar al juny per valorar el seu futur

Efe
1 min
Lucas Vázquez en roda de premsa / ESPANYOLTV

Sant Adrià del BesòsL'extrem de l'Espanyol Lucas Vázquez ha afirmat aquest dijous que tant ell com els seus companys afronten aquests deu partits que queden de Lliga "amb la màxima il·lusió i les ganes de treure els màxims punts possibles".

El gallec ha apuntat que una de les prioritats del bloc és "no repetir l'experiència de l'any passat i d'altres temporades", en relació amb els mals finals de curs que ha fet l'equip. El jugador és optimista: "Fent la nostra feina aconseguirem moltes victòries".

El pròxim partit del campionat, contra l'Elx, és crucial per al bloc. "Arriba en el moment decisiu de la Lliga contra un rival de la part de baix. Esperem donar un empenteta cap amunt davant la nostra afició. Fa temps que no juguem amb la nostra gent i volem brindar-los una victòria", ha apuntat després de l'entrenament d'avui.

"A aquestes altures de torneig tots ens estem jugant alguna cosa i cal aprofitar les nostres virtuts", ha assenyalat Lucas Vázquez, qui qüestionat pels pròxims duels contra Barça i Madrid, que podrien decidir el campionat, simplement ha expressat que quan arribi el moment intentaran "guanyar-los a tots dos".

Finalment, el de Curtis, cedit aquesta temporada pel Reial Madrid amb opció de compra, ha valorat el seu futur: "A dia d'avui, tot segueix igual i no sé res. El que vull és acabar bé la temporada, jugar partits, aprofitar les oportunitats i ajudar l'Espanyol en tot allò que pugui".

stats