Espanyol
Esports Futbol 11/01/2015

Lucas Vázquez "Cal oblidar-se del Bernabéu, volem remuntar al València en Copa"

L'extrem de l'Espanyol admet que el Madrid no és un rival amb qui es puguin mesurar. "Ens hem d'aïllar d'aquell partit i centrar-nos en l'altre, la Copa és important"

Efe
1 min
Lucas Vázquez parla en roda de premsa / ESPANYOLTV

Sant Adrià del BesòsL'extrem de l'Espanyol Lucas Vázquez ha afirmat, després de l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs, que "cal oblidar-se" de la derrota contra el Reial Madrid (3-0) per centrar-se en "guanyar el València en Copa, i remuntar".

El gallec ha insistit que el xoc contra el conjunt blanc no és un partit de la seva Lliga, és un rival amb el qual no es poden mesurar. El vestidor, ha explicat el futbolista blanc-i-blau, "sap aïllar-se d'un duel a un altre". "Sabem que la Copa és molt important".

Lucas Vázquez ha asseverat que la motivació de l'equip davant el València és total: "Anem amb la màxima il·lusió. Tenim moltes ganes. En l'anada vam fer un gran partit, vam estar a un bon nivell, però no vam tenir la recompensa que estàvem buscant i anhelem donar el pas a l'afició perquè s'ho mereix".

La recepta per remuntar el 2-1 de Mestalla, segons l'extrem, és sortir amb intensitat des del primer minut. "Hem de fer un partit molt seriós. Si sortim molt entonats des del principi i tots junts a una aconseguirem aquest pas que tots volem. Si passem ens donarà més confiança", ha comentat.

Qüestionat sobre la seva possible continuïtat en l'Espanyol la temporada que ve, ja que està jugant com a cedit pel Madrid, Lucas Vázquez ha mantingut que no té cap mena d'informació sobre el seu futur. "No m'ho plantejo. Vaig dia a dia, treballant i ajudant l'equip. El que hagi de passar ja es veurà", ha finalitzat.

stats