Espanyol
Esports Futbol 18/03/2015

Lucas Vázquez recorda la seva connexió amb el Deportivo abans de viatjar a Riazor

L'extrem gallec de l'Espanyol confessa que és "simpatitzant" del Dépor i avisa que el rival és "un bloc intens que fa un bon futbol"

Efe
1 min
Lucas Vázquez parla en roda de premsa / ESPANYOLTV

Sant Adrià del BesòsL'extrem de l'Espanyol Lucas Vázquez ha confessat, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, que el desplaçament de diumenge a Riazor "és especial" per a ell a causa de la seva emotiva connexió amb el Deportivo. "És un partit especial per a mi i tinc moltes ganes d'anar a Riazor per aconseguir els tres punts", ha confessat aquest jugador gallec, nascut a la localitat de Curtis fa 23 anys.

Des que era nen, ha recordat, té una emotiva connexió amb el Deportivo perquè és el club de la seva ciutat,. "Sóc simpatitzant i de petit vaig ser moltes vegades a l'estadi, vaig veure molts partits. Però em concentro en la victòria", ha confessat.

El xoc de diumenge és molt important per al grup: "Ens enfrontem a un rival que s'està jugant molt, però nosaltres anem amb ganes de guanyar. Ja sigui jugant a casa o fora el nostre objectiu ha de ser sempre la victòria", ha assegurat. Ningú al vestidor blanc-i-blau sortirà confiat a Riazor. "No serà gens fàcil jugar en el seu camp. El Deportivo és un equip amb grans jugadors, es va reforçar bé al mercat d'hivern. És un bloc intens, que fa un bon futbol i no ens posarà les coses fàcils", ha subratllat.

D'una altra banda, l'atacant ha revelat que és optimista respecte a la seva participació aquest diumenge, ja que la seva contusió ha millorat. "Estic millor. Avui he fet treball de recuperació. Veurem l'evolució en els pròxims dies", ha dit.

stats