Primera Divisió
Esports Futbol 03/05/2012

Madrid esclata per celebrar una Lliga que no guanyava des del 2008

Des de primera hora de la tarda els aficionats més fidels s'han apropat fins a la Cibeles per celebrar el seu 32è títol a la competició

Ara
1 min
Aficionats del Madrid

MadridUn dia després de proclamar-se campió de la Lliga, el Reial Madrid ha celebrat aquest dijous el títol. La ciutat ha sortit al carrer per celebrar un campionat que l'equip blanc no guanyava des del 2008.

Tot i la pluja, des de primera hora de la tarda els aficionats més fidels s'han apropat fins a la Cibeles per celebrar el seu 32è títol de la Lliga.

Els jugadors del Reial Madrid han arribat a La Cibeles en un autobús descapotable on es podia llegir, pel davant "32 lligues" i pel darrere "gràcies madridistes". Un cop allà, després de saludar els aficionats des de la passarel·la que l'Ajuntament de Madrid havia preparat perquè els blancs poguessin arribar a la deessa.

El capità, Iker Casillas, ha estat l'encarregat de posar-li a La Cibeles la bandera i la bufanda del Madrid.

Mentrestant, els seus companys seguien celebrant el títol. "Tenim un superequip i hi tornarem l'any vinent", ha dit Granero, mentre que Cristiano Ronaldo ha afirmat: "Estic molt feliç. És la meva primera Lliga Espanya. L'afició s'ho mereix. La temporada ha estat espectacular, hem jugat molt bé i ens mereixem ser campions. L'any vinent alguna cosa guanyarem un altra vegada". Sobre el Pitxitxi, el portuguès ha dit: "No em preocupa, tot i que ja veurem què passa en els dos últims partits".

stats