Futbol
Esports Futbol 10/09/2015

Van Gaal confirma a Giggs com el seu successor a la banqueta del Manchester United el 2017

El tècnic holandès ha anunciat el seu substitut al club anglès per quan es retiri com a entrenador

Ara
1 min
Giggs substituirà a Van Gaal a la banqueta del Manchester United el 2017 / MANCHESTER UNITED

BarcelonaRyan Giggs serà l'entrenador del Manchester United a partir del final del curs 2016-17, segons ha anunciat l'encara tècnic del club de Manchester, l'holandès Louis van Gaal. L'exentrenador del Barça ha reconegut que el galès serà el seu substitut quan es retiri del futbol en actiu, al final de la propera temporada. El passat abril, Van Gaal va anticipar que esperava que Giggs fos el seu recanvi, una idea que ahir va confirmar durant un aplec de seguidors.

"Si, he gastat molts diners en Martial, però l'he comprat pel meu successor, Ryan Giggs", ha comentat l'holandès, que no ha tingut problemes en reconèixer que el seu actual segon entrenador i ajudant és el candidat ideal. "Estic encantat amb ell. Vaig parlar-hi abans de signar pel United, i la impressió que en tinc ha anat millorant amb el temps. Coneix tot i tothom del club, se sap millor que ningú la cultura del Manchester United. Treballa molt dur i molt bé, estic molt content que formi part del meu equip", va explicar Van Gaal el juliol de l'any passat.

Giggs no serà el primer ajudant de Van Gaal en esdevenir tècnic. Ja va passar amb José Mourinho, amb qui va coincidir al Barça. També ho va fer amb Hermann Gerland, un dels ajudants de Pep Guardiola al Bayern Munic.

stats