ESPORT
Esports Futbol 15/10/2014

Marc Crosas: "Com a català, no crec que hi hagués millor sentiment que escoltar 'Els Segadors' a la cerimònia de medalles"

El jugador del Leones Negros mexicà diu en una entrevista a 'L'Esportiu' que ell no té tants problemes per opinar sobre la independència pel fet de jugar fora d'Espanya

Ara
1 min
Marc Crosas / TWITTER @marccrosas

BarcelonaMarc Crosas assegura en una entrevista a 'L'Esportiu' que té clara quina és la seva resposta a la pregunta de la consulta del 9-N: "Sí i sí". "Com a català, no crec que hi hagués millor sentiment que veure arribar la delegació catalana amb la senyera a la inauguració d'uns jocs o escoltar 'Els Segadors' a la cerimònia de medalles", assegura el jugador del Leones Negros mexicà.

L'ex del Barça, entre d'altres clubs, assegura que ell celebra els títols amb l'estelada "com qualsevol altre jugador que a la celebració d'un títol treu la bandera del seu país". "Jo també ho he fet i ho continuaré fent passi el que passi. M'agrada que la gent sàpiga d'on vinc i què sóc. I jo sóc català", apunta.

"He de confessar que des de la distància visc amb enveja el procés que es viu al meu país i m'agradaria participar-hi d'una manera més directa", diu Crosas. De fet, el jugador, el dia 11 de setembre, va fer un tuit reconeixent que li hagués agradat viure la Diada des de Catalunya.

Crosas comenta que ell no té tants problemes per pronunciar-se sobre la independència pel fet de jugar fora d'Espanya: "Des de la meva posició és més fàcil opinar pel fet de jugar a l'estranger. Aquí es difícil que tingui cap tipus de represàlies, més enllà d'insults via Twitter o les xarxes socials. Els pocs esportistes que obertament han reconegut el seu independentisme han rebut moltes crítiques i amenaces, per tant entenc que no sigui un tema fàcil a l'hora d'opinar".

stats