LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 19/02/2013

Allegri, tècnic del Milan: "Independentment de jugar contra els millors del món, no accepto el paper de víctima"

Preguntat per Bojan, Massimiliano Allegri ha afirmat que està "content amb la feina que està fent" i ha destacat que va ser ell qui va voler que el de Linyola jugués al Milan

Ara
2 min

BarcelonaL'entrenador del Milan, Massimiliano Allegri, ha parlat aquest dimarts en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que enfrontarà el seu equip contra el Barça.

"Independentment de jugar contra els millors del món, no accepto el paper de víctima. El partit començarà amb un empat a zero al marcador i nosaltres buscarem aconseguir un bon resultat", ha dit Allegri, que ha afegit: "Cal crear les condicions per aconseguir el nostre objectiu, que és passar a la propera ronda a la Lliga de Campions".

"Hem de ser valents amb la pilota i bons en atac", ha apuntat Allegri, que ha comentat que demanarà als jugadors que pressionin amb la intenció de prendre la pilota als jugadors del Barça. El tècnic del Milan ha assegurat que afronten el partit "amb tota la serenitat possible" i ha argumentat la seva opinió: "Hem fet bons partits contra el Barça aquests dos últims anys", ha dit, recordant els quarts de final i la fase de grups de l'any passat.

"Sé que ho farem bé, i si després tenim sort, podrem aconseguir passar als quarts", ha dit Allegri.

El tècnic del Milan ha estat preguntat sobre els consells que ha rebut des de la presidència del club. Silvio Berlusconi assegura que, per aturar Messi, cal marcar-lo de manera individual. "Amb molt de gust accepto el consell per tot el que ha guanyat en 27 anys", ha assegurat Allegri, que ràpidament ha continuat dient que el que decideix és ell, no el president. A més, Allegri ha assegurat que no només cal estar atents a Messi. "Haurem d'estar molt atents a Messi i Iniesta. Són molt bons i no ens podem despistar".

A Allegri també li han preguntat per Bojan. "Sempre juga. Estic content amb la feina que està fent, vaig ser jo el que vaig voler que vingués al Milan", ha destacat.

stats