Futbol
Esports 01/08/2014

El Mirandés ocuparà la plaça que deixa vacant a Segona el Múrcia

Si el Racing, l'altre club amenaçat de descens administratiu, no aporta la informació que reclama la LFP, deixaria la seva plaça al Reial Madrid Castella

Efe
1 min
L'onze titular del Mirandés en un amistós de pretemporada / www.cdmirandes.com

MadridEl Mirandés, que va acabar la passada campanya en el lloc 19è de la Segona Divisió, serà el substitut a la Lliga Adelante de la plaça vacant que deixa el Reial Múrcia.

La Lliga de Futbol Professional ha confirmat aquest divendres que després d'examinar la documentació presentada pel Múrcia s'ha apreciat "l'incompliment, per part d'aquesta entitat, dels requisits exigits per a la inscripció a la LFP".

Per la seva banda, el Racing "té un termini improrrogable de cinc dies naturals" per presentar davant la LFP "informació economico-financera addicional", tot i que el president de la LFP, Javier Tebas, ha comentat a Efe que confia que el club càntabre sí pugui acreditar "com i de quina manera ha aconseguit ajornar el deute".

El filial madridista, el Reial Madrid Castella, 20è classificat en l'anterior temporada a Segona, és el següent equip en llista d'espera per si hi hagués més descensos.

stats