FUTBOL
Esports Futbol 13/03/2013

Mourinho diu que el seu futur al Madrid no depèn de la Lliga de Campions

"Jo no baso les meves decisions en si guanyo o perdo. Treballo al màxim nivell cada dia i només penso en el club. Mai em preocupo per mi mateix", diu el tècnic blanc

Efe
2 min
José Mourinho dirigint un partit d'aquesta temporada amb el Reial Madrid / MIGUEL RIOPA / AFP PHOTO

LondresL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha afirmat que el seu futur al club blanc no depèn del resultat que aconsegueixi el seu equip a la Lliga de Campions, segons publica aquest dimecres el diari sensacionalista britànic 'The Sun'.

"Jo no baso les meves decisions en si guanyo o perdo. Treballo al màxim nivell cada dia i només penso en el club. Mai em preocupo per mi mateix", ha assenyalat el tècnic portuguès al diari. Mourinho treu ferro a més a la ratxa de victòries que va aconseguir el Reial Madrid fa dues setmanes, en què els blancs es van imposar dues vegades consecutives al Barça (1-3 el 26 de febrer i 2-1 el 2 de març ), i van eliminar després el Manchester United de la Champions (1-2 el 5 de març). "Va ser una bona setmana amb tres bones victòries, però he viscut millors resultats. La millor ratxa de totes van ser tres partits amb l'Inter que van servir per recollir tres títols", ha apuntat el portuguès.

Amb Mourinho al capdavant del vestidor, l'Inter va encadenar al final de la temporada 2009-2010 el títol de la Copa d'Itàlia, que va guanyar davant el Roma (1-0), el Calcio, que es va assegurar en un partit davant el Siena (0-1), i la Lliga de Campions, que va aconseguir en una final davant el Bayern Munic (0-2) al Santiago Bernabéu.

Per això, "es pot entendre que no estigui entusiasmat perquè vam guanyar a Old Trafford. Va ser una victòria important i sé que des d'aquí podem seguir avançant fins a guanyar la Champions, però també sé que podem caure en la següent ronda, perquè aquesta competició està plena de bons equips", ha indicat el tècnic.

Preguntat sobre el seu futur, Mourinho diu: "Estic calmat i tranquil". Les especulacions dels mitjans britànics el lliguen al Chelsea del magnat rus Roman Abramóvitx, equip que ja va entrenar del 2004 fins al 2008.

stats