LLIGA BBVA
Esports  /  Futbol Masculí 27/05/2015

"Mourinho s'equivocaria si pensés que la trucada a Xavi va ser una traïció": Casillas a 'El Larguero', en 10 frases

El porter del Reial Madrid parla sobre el passat i el futur en una entrevista al programa 'El Larguero' de la Cadena SER

Ara
2 min
Iker Casillas, durant l'entrevista a 'El Larguero' / MIGUEL NÚÑEZ / CADENASER.COM

BarcelonaIker Casillas, porter del Reial Madrid, ha parlat sobre el seu futur en una entrevista que ha concedit a 'El Larguero', de la Cadena SER. Aquestes són les 10 frases més destacades:

  1. "No crec que la temporada vinent hagi d'estar fora d'aquest club. Ja he dit que vull retirar-me aquí. M'agradaria acabar al Reial Madrid".
  2. "No voldria ser mai un problema per al Reial Madrid. Després de vint anys aquí el que vull i desitjo és el bé comú de la gent que ve a aquest camp i de la que està a casa seva. No és parlar per parlar, és la realitat. Sabia que podia passar aquest any i era un repte que tenia al cap. Calia afrontar-lo i intentar mirar endavant".
  3. "El dia que surti d'aquí no podré fer-li la competència al Reial Madrid, tot el contrari. Tant de bo em toqui algun partit d'homenatge o alguna cosa, però jugar aquí seria estrany".
  4. "Que em diguin que estic acabat fa mal, però que em diguin que sóc un talp... Porto molts anys aquí. Tinc relació amb vosaltres [els periodistes], però que sigui un talp... Beneït malnom, el que m'ha tocat".
  5. "Porto 25 anys aquí i si sempre he estat a un nivell de 8 no em permetran estar a un 7,5. Em quedo amb els que aplaudeixen perquè sempre mostren aquest afecte que a tothom agrada. I als que xiulen perquè consideren que no els agrado o no els caic bé cal dir-los que tenim alguna cosa en comú, que els dos volem que el Madrid guanyi els partits i els títols".
  6. [Sobre l'adéu d'Ancelotti] "Jo podria estar enfadat per la temporada passada, que no vaig jugar tant, però se'n va una gran persona i esperem que li vagi molt bé".
  7. [Sobre els davanters als quals s'ha enfrontat] "N'he tingut molts: Messi, Eto'o... Eto'o va tenir una etapa en què em desesperava. Sempre marcava. Messi imposa molt respecte".
  8. "La primera suplència en l'època de Mourinho va ser per una lesió. Ell va decidir donar continuïtat a un company. Són decisions de l'entrenador. L'any passat [amb Ancelotti] també es va optar per Diego López i jo vaig haver de respectar-ho".
  9. [Sobre els problemes amb el Barça en l'època Mourinho] "Del Bosque ens va donar un toc d'atenció. Jo vaig trucar a Xavi perquè sóc el capità de la selecció. Vaig parlar amb ell i amb Puyol i els vaig dir que no podíem donar aquesta imatge. En la trucada hi va haver molta tensió, però les coses es van anar arreglant. Mourinho s'equivocaria si pensés que va ser una traïció aquella trucada a Xavi".
  10. [Sobre l'adéu de Xavi i Gerrard] "Enveja no puc sentir perquè jo no m'acomiado de ningú, no puc saber el que han sentit. Me n'alegro per ells perquè són jugadors que s'ho mereixen, s'han compromès tota la seva vida amb un club".
stats