Futbol
Esports Futbol 16/01/2013

Mourinho ja té via lliure per tornar a la Premier

El fitxatge de Guardiola pel Bayern facilita l'entrada del portuguès a la lliga anglesa. Les dues parts volien evitar un altre duel directe a les banquetes

Ara
1 min
El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, durant el partit de Copa contra el València

BarcelonaLa decisió de Guardiola de fitxar pel Bayern pot facilitar la tornada de José Mourinho a la Premier, si finalment es confirma la marxa del tècnic portuguès del Reial Madrid a finals de temporada. Mou està meditant anar un altre cop a la lliga anglesa –on va entrenar el Chelsea– o bé anar al PSG francès si finalment canvia d'aires.

Després que Pep Guardiola va deixar el Barça al final de la temporada passada, s'ha especulat amb altres destins per al tècnic de Santpedor, que finalment ha optat per marxar a la Bundesliga. Si bé cap de les parts ho confirma obertament, l'exblaugrana volia evitar trobar-se cara a cara en una lliga en què també hi hagués José Mourinho, exactament el mateix raonament que feia el portuguès respecte del català.

A diferència de competicions del KO, com la Champions, els enfrontaments en una competició domèstica com la Lliga produeixen polèmica cada setmana, pel frec a frec a les classificacions. Una situació que tots dos evitaran.

D'altra banda, sense Guardiola a Anglaterra, Mourinho té via lliure per ser el tècnic més mediàtic de la competició, i tornar a dirigir un equip amb moltes opcions de guanyar el títol.

stats