FUTBOL
Esports Futbol 16/07/2013

El Nàpols tanca el fitxatge d'Albiol per 12 milions d'euros, segons 'La Gazzetta'

El diari italià precisa que el futbolista signarà un contracte per quatre temporades amb el conjunt que entrena Rafa Benítez

Efe
1 min

MadridEl Nàpols italià ha tancat el fitxatge de Raúl Albiol, actualment jugador del Reial Madrid, per dotze milions d'euros, segons informa aquest dimarts el diari 'La Gazzetta dello Sport'. El diari italià precisa que el futbolista signarà un contracte per quatre temporades.

El rotatiu precisa que les negociacions del Nàpols amb el Reial Madrid han arribat a bon port i que tots dos clubs han parlat també de l'argentí Gonzalo Higuaín. Albiol es posaria així a les ordres del tècnic Rafa Benítez, que aquest estiu ha arribat al Nàpols i que suposa la seva segona aventura al futbol italià, després d'haver entrenat l'Inter de Milà el 2010.

Al Nàpols, Albiol jugaria més al costat de un dels seus excompanys al Reial Madrid, José Callejón, que divendres passat es va acomiadar del club blanc i de l'afició agraint "el suport i l'afecte rebut" en els seus vuit anys com a madridista.

stats