FUTBOL
Esports Futbol 15/11/2016

Nasri diu que Guardiola els prohibia mantenir relacions sexuals després de mitjanit

El jugador explica a la cadena de televisió del diari 'L'Équipe' que Guardiola els va dir que havia imposat aquesta norma a Messi i que des de llavors l'argentí no havia tingut lesions musculars

Efe
1 min
Sergio Busquets intentant prendre una pilota a Samir Nasri en una acció del Sevilla-Barça d’ahir.

ParísEl jugador francès del Sevilla Samir Nasri ha assegurat que durant el curt període que va coincidir al Manchester City amb el tècnic català Pep Guardiola els prohibia mantenir relacions sexuals després de mitjanit. "L'anècdota més sucosa és que aquells que volien tenir relacions havien de fer-ho abans de mitjanit, perquè calia dormir bé a la nit", ha assenyalat el jugador a la cadena de televisió del diari "L'Équipe".

Nasri, que després d'unes setmanes a les ordres de Guardiola va fitxar pel Sevilla, ha afirmat que el tècnic els va explicar que havia imposat aquesta norma a Leo Messi, "que des de llavors no havia tingut lesions musculars", o Robert Lewandowski, a qui va haver de fer seure a la banqueta "perquè entengués algunes coses".

L'atacant francès ha assenyalat, però, que guarda un bon record de Guardiola, a qui ha agraït haver entès que no estava traient tot el rendiment possible. "Em va ajudar a adonar-me d'algunes coses, que estava malgastant el meu futbol, m'ho va dir diverses vegades. Fins i tot em va donar una puntada de peu al cul. Al principi tenia dubtes sobre ell, però em vaig adonar que era un gran entrenador", diu.

Nasri confessa haver estat "seduït" pel seu actual tècnic, Jorge Sampaoli, de qui ha dit que té coses de Guardiola.

stats