SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/04/2012

El Nàstic necessita guanyar l'Alcorcón per seguir somiant

El conjunt grana rep l'Alcorcón (19.45 hores, Gol T) amb la intenció de guanyar per mantenir-se en els llocs de lluita per la permanència a Segona Divisió A

Efe
2 min

TarragonaEl Nàstic necessita una victòria per mantenir viu el somni de la permanència, en aquesta ocasió contra l'Alcorcón (19.45 hores, Gol T) que afronta aquest partit amb l'objectiu de mantenir-se en llocs de lluita per l'ascens.

Jorge D'Alessandro presentarà un onze molt ofensiu per tractar de contrarestar l'eficàcia de l'Alcorcón, disposat a prolongar la seva bona ratxa a domicili després de dues victòries consecutives (Recreativo i Guadalajara).

Amb tan sols dues victòries al seu camp, l'equip tarragoní té aquest diumenge l'oportunitat de redimir-se davant la seva afició, que espera ansiosa la victòria dels seus homes per seguir donant suport a un projecte que no ha funcionat des de principi de temporada.

La pressió de la primera línia serà la gran novetat que presenti Jorge D'Alessandro, després de quatre partits molt defensius que s'han saldat amb dues victòries, una empat i una derrota. L'extrem Dani Abalo, amb molèsties musculars, és l'únic dubte que tenen els granes.

Orbegozo sembla que serà, molt probablement, l'home referència del Nàstic, després de mostrar a Sabadell una actitud molt agressiva de lluita i compromís. La defensa continuarà amb la línia de quatre, per la qual cosa es pot interpretar que l'equip local presentarà un 4-2-3-1 amb Seoane i Rodri en el doble pivot. Els dubtes se centren en la línia de tres migcampistes que actuaran darrere de Orbegozo.

Les possibilitats són múltiples, encara que sembla clar que el tècnic argentí es decidirà per obrir el terreny de joc amb dos extrems que poden ser Álvaro Rey i Abalo, aquest últim depenent del seu estat físic.

L'Alcorcón viatja a Tarragona amb certa precaució, tot i enfrontar-se al cuer, ja que dels dos únics partits que ha perdut a casa fins al moment, un d'ells va ser davant el Nàstic (0-1), que quan va arribar a Santo Domingo en la primera volta també ocupava plaça de descens.

L'Alcorcón intentarà seguir demostrant l'efectivitat oferta fins al moment, ja que els 44 gols anotats fins ara suposen més del doble dels del Nàstic, 21.

stats