Ascens 2aA
Esports Futbol 07/06/2014

Els Nàstic està obligat a marcar al camp del Sestao River

El conjunt grana tan sols va poder aconseguir empatar a un al Nou Estadi en el partit d'anada de la segona eliminatòria (21 h)

Ara
1 min
Lago Júnior, autor del gol del Nàstic al partit d'anada / GIMNASTICDETARRAGONA.COM

BarcelonaDesprés d'empatar a un en el partit d'anada, disputat al Nou Estadi, el Nàstic de Tarragona està obligat a marcar com a mínim un gol al camp del Sestao River per seguir viu en el seu somni de pujar a la Segona Divisió A. El conjunt grana s'ha desplaçat fins a Vitòria conscient que no va aconseguir un resultat gaire bo ara fa una setmana i que per tant necessitarà remuntar (21 h).

Lago Júnior, a la sortida d'un córner, va poder avançar els tarragonins (47') però en un error defensiu, Jito va igualar el marcador (56'). Tot i que el conjunt basc es va quedar amb un home menys per la doble groga a Cabero –que no podrà jugar aquest dissabte–, el marcador ja no es va moure.

L'estadi de Las Llanas, camp del Sestao River, s'espera que registri un ple absolut amb 4.000 aficionats. Alguns dels quals, vinguts expressament des de Tarragona, amb un desplaçament organitzat pel club grana per tal de donar suport als seus jugadors.

stats