PROMOCIÓ ASCENS 2a A
Esports Futbol 07/06/2014

El Nàstic remunta contra el Sestao (1-2) i disputarà l'última eliminatòria per pujar a Segona A

Jito ha aconseguit el gol dels locals però Rocha i David Querol han capgirat el marcador en el segon temps

BarcelonaEl Nàstic ha aconseguit el triomf a Las Llanas contra el Sestao (1-2) i ha accedit a la tercera i última eliminatòria de la fase d'ascens a Segona Divisió A.

Després de l'empat a un de l'anada a Tarragona, el Nàstic sabia que a Las Llanas havia de marcar per seguir viu a la fase d'ascens. Tot i això, el Sestao ha estat el primer que s'ha avançat en el marcador amb un gol de Jito (min 37) després d'una errada de Xisco Campos.

Però el Nàstic no ha deixat de tenir fe i ha mostrat la seva millor cara en el segon temps. I així, al minut 71, Rocha, des de la frontal, ha aconseguit l'empat amb una rosca ajustada al pal esquerre de la porteria. Tot just dos minuts més tard, Marcos, des de l'àrea petita, podria haver fet, de cap, el segon per als de Vicente Moreno, però ha rematat a les mans del porter del Sestao.

El gol que capgirava el marcador l'ha aconseguit David Querol, que ha aprofitat una errada en defensa dels locals per marxar tot sol cap a porteria i encarar el porter abans de superar-lo.