FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 06/09/2015

Neymar, vist i no vist contra Costa Rica

Hulk ha marcat l'únic gol de l'amistós jugat als Estats Units. Rafinha ha jugat 10 minuts

Rut Vilar
1 min
Brasil i Costa Rica, al Red Bull Arena de Nova Jersey / EDU BAYER / EFE

New JerseyNomés ha jugat els últims deu minuts, un vist i no vist, però l’entrada de Neymar a la gespa del Red Bull Arena ha estat com una efervescent onada d’aire fresc per a la selecció de Brasil. Un Brasil gris –tot i la victòria per 1-0– durant gairebé tot el duel disputat aquesta nit a New Jersey contra Costa Rica.

Dunga ha decidit deixar d’inici a la banqueta el davanter del Barça, que a mitja setmana havia patit un problema al genoll i que, a més a més, no podrà jugar per sanció els dos primers partits de classificació pel mundial de la 'canarinha'.

Tampoc ha format a l’onze titular Rafinha, que ha sortit al camp juntament amb Neymar. En la seva breu aparició, el volant s’ha fet omnipresent al mig camp, recuperant la pilota i repartint joc. Intentant agradar a Dunga tot i gairebé no tenir temps.

Fora Neymar d’inici, Douglas Costa –la revelació al Bayern de Pep Guardiola en aquest inici de temporada–, ha agafat el protagonisme a les files de Brasil. Sempre empès pel darrera per l’incasable Marcelo.

Tot i això, el gol de la victòria de la 'verdeamarelha' l’ha fet el sevillista Hulk, tot just començar el duel (min 10). L’ariet, un portent físic, li ha robat la cartera a González, central de Costa Rica, que, davant la persistència del davanter, no ha protegit amb prou força la pilota dins l’àrea.

Dimarts, Brasil torna a jugar, serà contra els Estats Units a Massachusetts.

stats