FUTBOL
Esports Futbol 01/04/2015

Pepe podria perdre's el derbi de Champions

El central del Madrid torna de la seva selecció amb molèsties i es confirma que serà baixa durant uns 10 dies

Efe
1 min
Pepe, defensa de la selecció de Portugal

BarcelonaEl central portuguès del Madrid ha tornat de la concentració amb la seva selecció amb unes molèsties musculars. Després d'una ressonància magnètica, que se li ha fet aquest dimecres, s'ha confirmat que pateix una "lesió muscular al vast intermedi de la cuixa dreta".

Des de la disputa del clàssic al Camp Nou, Pepe arrossegava unes molèsties que no li van impedir acudir a la crida de la seva selecció. Finalment, tot i viatjar, no va participar davant Sèrbia en el partit oficial i va ser alliberat de l'amistós de dimarts davant Cap Verd.

Carlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid, és víctima de nou del 'virus FIFA' que ha patit tota la temporada. De cada aturada per partits internacionals ha rebut a algun dels seus jugadors lesionat. En aquesta ocasió el contratemps afecta el centre de la defensa, on alleuja la seva situació la recent recuperació de Sergio Ramos. Pepe està "pendent d'evolució" per valorar el temps de baixa, tot i que està descartat pel partit contra el Granada d'aquest cap de setmana, i podria estar fora dels terrenys de joc un mínim de 10 dies. Això fa que el portuguès encara no tingui garantida la seva participació al partit de quarts de final de la Champions contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón, un duel que es disputarà el 14 d'abril.

stats