Segona Divisió
Esports Futbol 23/02/2013

Un Barça B sense Gerard Deulofeu busca reanimar-se contra l'Hèrcules

El filial blaugrana buscarà aquest dissabte (20 hores, Esport3) recuperar el seu joc habitual i retrobar-se amb la victòria

Efe
1 min
Eusebio Sacristán

BarcelonaSense la presència del màxim golejador de Segona Divisió, Gerard Deulofeu, el Barça B buscarà aquest dissabte (20 hores, Esport3) reanimar el seu joc i retrobar-se amb la victòria contra l'Hèrcules, després de tres derrotes consecutives que han tallat en sec la progressió del filial.

Després de caure consecutivament per la mínima contra el Sabadell (3-2), el Guadalajara (0-1) i la Ponferradina (3-2), l'equip blaugrana necessita tornar a puntuar si no volen despenjar-se de la capçalera de la taula.

Haurà de fer-ho sense el seu principal exponent, l'extrem Gerard Deulofeu, màxim golejador del campionat amb 15 gols, que serà baixa per sanció després de ser expulsat a El Toralín per doble amonestació. Tampoc hi seran els lesionats Juste, Agostinho Cá i un Lobato que segueix tenint molèsties a la cama esquerra, si bé l'ariet argentí Sergio Araujo torna a ser a disposició d'Eusebio Sacristán, després de no poder actuar en l'últim partit per un trencament del cinquè metatarsià de la mà.

En tot cas, el filial comptarà a més amb el retorn de dos jugadors importants en aquest tram final de temporada i que han rebut l'alta mèdica aquesta setmana, Sergi Roberto i un Marc Muniesa que ha tornat al filial després de set mesos de lesió en el primer equip, i que podrien gaudir de minuts contra l'Hèrcules.

stats