Lliga de Campions
Esports Futbol 30/09/2014

El Madrid busca a Sofia la segona golejada europea

L'equip blanc amb les baixes de Coentrao i Illarramendi jugarà aquest dimecres (20:45 hores, Canal + Liga de Campeones 2), el segon partit de la Lliga de Campions

Jesús Sarmiento
1 min
Cristiano Ronaldo en l'entrenament previ al partit contra el Ludogorets / NIKOLAY DOYCHINOV / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid disputarà contra el Ludogorets el segon enfrontament de la fase de grups de la Lliga de Campions (20:45 hores, Canal+ Liga de Campeones 2). I no ho farà al Ludogorets Arena, que normalment acostuma a acollir els partits de l'equip búlgar, sinó que hauran de viatjar fins a Sofia per la falta de requisits estipulats per la UEFA.

El conjunt d'Ancelotti buscarà a Vasil Levski, l'estadi nacional de Bulgària, la segona golejada davant el modest equip búlgar. Després del 5-1 davant del Basilea, l'equip madrileny intentarà seguir amb la bona dinàmica golejadora dels últims partits. Cristiano Ronaldo, màxim golejador de la lliga -10 gols- i amb un gol en el primer partit en competició europea, buscarà allargar el seu bon moment de forma.

Carlo Ancelotti podrà disposar per a la cita europea del central Pepe, recuperat de la seva lesió muscular, tot i que no el forçarà donant continuïtat al francès Raphael Varane. L'italià, en canvi, no podrà comptar amb el lateral portuguès Fabio Coentrao, baixa per problemes musculars, ni amb Asier Illarramendi, descartat per un problema físic.

El principal debat del conjunt blanc, amb pocs canvis en l'onze inicial, serà a la porteria. Iker Casillas i Keylor Navas segueixen sent les dues incògnites per una demarcació molt discutida en aquest tram inicial de la lliga. Fins a nou gols ha encaixat l'equip blanc.

El rival, el Ludogorets de Dani Abalo, exconegut de la lliga espanyola, intentarà competir davant el Reial Madrid després de la derrota contra el Liverpool a Anfield (2-1) en la primera jornada de la fase de grups. Els homes destacats de Georgui Dermendzhiev són l'internacional búlgar Vladislav Stoyano, el central romanès

Ludogorets:

Reial Madrid:

Àrbitre:

Estadi:

Hora:

stats