Futbol Català
Esports Futbol 14/06/2011

El Llagostera busca adaptar-se al nivell de Segona B

Quim Ayats deixa les banquetes per convertir-se en el nou director esportiu del projecte gironí a la categoria de bronze del futbol estatal

àngel Garreta
1 min
Ayats s'incorpora als despatxos

LlagosteraMentre la presidenta Isabel Tarragó i el tècnic Oriol Alsina planifiquen els aspectes econòmics i esportius de la propera temporada, el Llagostera busca fer una millora progressiva en àmbits paral·lels al seu creixement. A nivell futbolístic, Quim Ayats s'ha incorporat a l'organigrama de l'entitat com a director esportiu, treballant colze a colze amb Alzina per la confecció de la plantilla i els futurs projectes. D'aquesta forma Ayats comença un nou camí ben lluny i diferent de les banquetes.

En l'aspecte estructural, el club busca la complicitat del consistori municipal -que es dóna per fet que tindrà- per aplicar millores a un recinte pensat en el seu moment per categories territorials però que comença a patir mancances a aquests nivells. La prioritat a les instal·lacions serà millorar la potència i la quantitat de llum artificial i habilitar una zona de premsa amb cabines per la demanada de periodistes que segurament tindrà el Llagostera quan rebi al seu camp equips amb fort seguiment mediàtic a la categoria.

El club podria rebre una proposta de filiació del Girona

Els responsables directius del Girona busquen la creació d'un Girona B o, en el seu defecte, un acord amb un equip de la comarca per exercir de filial, com en anterioritat era el Cassà o ho és actualment La Pobla de Mafumet amb el Nàstic. Llagostera i Olot són ferms candidats, per la divisió on militen, a rebre una proposta del Girona per adquirir aquesta condició. El benefici pel club modest seria la incorporació de joves valors de futur que el Girona vulgui tenir en projecció i ben controlats al territori. De moment, però, l'equip de Segona A encara no ha mogut fitxa ni ha fet cap proposta en ferm.

stats