Futbol Internacional
Esports Futbol 23/01/2014

Radamel Falcao es podria perdre el Mundial de Brasil

Els exàmens mèdics han confirmat que el davanter colombià del Mònaco pateix una lesió del lligament creuat anterior de la cama esquerra

Ara
1 min
Falcao, durant el partit contra el Chasselay / PHILIPPE MERLE / AFP

BarcelonaS'han confirmat els pitjors pronòstics. El davanter colombià Radamel Falcao pateix una lesió al lligament creuat anterior de la cama esquerra que el deixarà fora dels terrenys de joc durant sis mesos aproximadament. D'aquesta manera, el jugador del Mònaco es perdrà gairebé amb tota seguretat el Mundial de Brasil del proper estiu. El club ja ha confirmat que serà operat en els propers dies.

Falcao va ser víctima d'una greu entrada durant un partit de la Copa francesa que el Mònaco va disputar contra el Chjasselay, de la tercera divisió francesa. Poc abans de la mitja part, el defensa Soner Ertek el va caçar amb una entrada per darrera que va fer caure en una mala posició al davanter.

El jugador colombià s'ha desplaçat aquest mateix dimecres a la ciutat de Porto, on els exàmens mèdics realitzats pel cirurgià portuguès José Carlos Noronha han revel·lat la gravetat de la lesió. L'Atlètic de Madrid i el Santos, els seus ex equips, han enviat missatges d'ànims pel jugador de 27 anys, que veu perillar la seva presència a la cita mundialista.

Per la seva banda, el propi Soner Ertek ha rebut amenaces via correu electrònic des de Colòmbia tal i com ha explicat el president del Chasselay, Jocelyn Frontanel. "Hi havia dues frases, estupideses escrites en espanyol. Amenaces, insults...Demanaven la suspensió de per vida de Soner Ertek. No ens prendrem seriosament tots aquests missatges, si no, no sortiríem mai", ha dit el màxim dirigent del club.

stats