Esports 14/09/2018

Antoni Guerra, nou director de seguretat de l'Espanyol

Agafa el relleu d'Àlvar Mallafré, que portava quatre temporades al capdavant de la seguretat del club

Roger Requena
1 min
Antoni Guerra, nou director de seguretat de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha designat Antoni Guerra i Rojas com a nou director de seguretat del club. Guerra agafa el relleu d'Àlvar Mallafré, que portava quatre temporades al capdavant del departament de seguretat i l'organització de partits del club, i que ara iniciarà nous reptes professionals un cop s'hagi completat el traspàs de responsabilitats en les pròximes setmanes.

Guerra té formació en direcció de seguretat privada, i està especialitzat en direcció, organització i gestió de la seguretat en infraestructures crítiques i estratègiques. També compta amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de gestió de la seguretat en institucions i esdeveniments, ja que ha exercit, entre altres responsabilitats, com a delegat del Grupo Segur al Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona (2015-2018) i com a màxim responsable de polítiques públiques de seguretat a l’Ajuntament de Sant Joan Despí (2007-2015). Actualment desenvolupava les seves tasques professionals a l'empresa de seguretat PYCSECA-.

A més, l'Espanyol ha anunciat que Carme Gérez Cuéllar, professional de llarga trajectòria al club, responsable de prevenció de riscos laborals (PRL) i membre del departament de seguretat de l’entitat, assumirà també funcions de coordinació d’operativitat en el marc de l’organització de partits, a més de la gestió diària en matèria de seguretat en les dues instal·lacions blanc-i-blaves, l’RCDE Stadium i la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

stats