Superocopa d'Europa
Esports Futbol 10/08/2022

El Reial Madrid continua amb el seu idil·li en les finals (2-0)

El conjunt d'Ancelotti guanya amb superioritat l'Eintracht de Frankfurt i es proclama campió de la Supercopa d'Europa

Benzema celebra el seu gol amb Vinícius

El Reial Madrid té un idil·li amb les finals. De les últimes quinze que ha jugat, només n'ha perdut una. Aquest dimecres el conjunt blanc conquistaria un nou trofeu, la Supercopa d'Europa, després de derrotar (2-0), amb superioritat, l'Eintracht de Frankfurt, botxí del Barça en la passada edició de la UEFA Europa League. Tot i que el conjunt alemany –debilitat per perdre aquesta mateixa setmana la seva principal estrella, Filip Kostic, que jugarà al Juventus– seria el primer a acostar-se a porteria, la lògica s'acabaria imposant i els de Carlo Ancelotti s'endurien el trofeu gràcies als gols de David Alaba al primer temps i de Karim Benzema a la segona meitat.

La final de la Supercopa, malgrat respirar encara ritme de pretemporada, es començaria a animar prou d'hora. Al voltant del minut quinze, Daichi Kamada tindria la millor oportunitat del seu conjunt, però s'acabaria fent petit en un mà a mà amb Thibaut Courtois. La rematada del japonès, centrada, seria aturada sense problemes pel porter belga, un dels principals valors d'aquest Reial Madrid i responsable de bona part dels títols blancs —Lliga i Lliga de Campions– el curs passat. Aquest seria l'únic ensurt de l'equip alemany abans que els blancs comencessin a fer-se amb la batuta del partit.

Ni cinc minuts després, arribaria la primera resposta del vigent campió de la Champions. Benzema rebria una pilota al cor de l'àrea, a punt per rematar-la, però ensenyaria el seu costat més generós cedint la pilota a Vinícius. El brasiler remataria a boca de canó, però Lucas Silva, Tuta, apareixeria de manera providencial per mantenir la igualtat al marcador. Una igualtat que s'acabaria desfent abans del descans. Benzema i Vinícius protagonitzarien un contraatac veloç marca de la casa d'aquest Reial Madrid d'Ancelotti, que acabaria amb el xut del brasiler sent desviat a córner pel porter Kevin Trapp. En l'acció a pilota aturada, l'ariet francès intentaria la rematada, el refús cauria a Casemiro, que, intel·ligent, assistiria Alaba per marcar el primer tot sol i a plaer.

Sense reacció de l'Eintracht

El gol anul·laria l'Eintracht, que tan sols tindria algun parell de tímides aproximacions més, mentre que el Reial Madrid es trobaria cada cop més còmode. Tant, que sentenciaria el partit amb el segon, obra de Benzema, que continua demostrant que està en un gran moment golejador.