Futbol internacional
Esports Futbol 26/02/2013

Rummenigge: "No hem parlat amb Guardiola de nous fitxatges"

El president del consell directiu del Bayern Munic ha anticipat que probablement no hi haurà molts reforços per a la propera temporada

Efe
1 min
Karl-Heinz Rummenigge durant l'assemblea anual del Bayern de Munic

BerlínEl president del consell directiu del Bayern Munic, Karl-Heinz Rummenigge, ha assegurat que la cúpula del club no ha parlat amb el futur entrenador Pep Guardiola sobre nous fitxatges i ha anticipat que probablement no hi haurà molts reforços per a la propera temporada.

"Encara no hem parlat amb Pep Guardiola sobre nous fitxatges. Ell ha dit que el Bayern té un gran equip i ha mostrat gran respecte pel treball de Jupp Heynckes. Segons vaig entendre, ell no considera necessari fer fitxatges dramàtics", ha dit Rummenigge en una entrevista que publicarà aquest dimecres el diari muniquès "tz".

"Segurament ens reforçarem puntualment, però les decisions sobre la plantilla les prendrem en aquesta temporada bastant tard", diu Rummenigge.

Amb aquestes declaracions, el president del consell directiu surt al pas d'una sèrie de rumors sobre nous reforços per al Bayern i demana a l'actual plantilla reaccionar amb serenitat davant aquestes especulacions.

"Seguiran sorgint molts rumors i això és una cosa que té a veure amb el nostre nou entrenador. Fins i tot el lloc del segon entrenador s'ha convertit en tema de discussió a tot Europa i tots semblen estar buscant entre la boira", afegeix Rummenigge.

L'últim rumor és un acord entre el club i el davanter Robert Lewandowski, actualment a la disciplina del Borussia Dortmund.

stats