Esports Futbol 02/07/2016

Ryan Giggs deixa el Manchester United després de 29 anys

L'exjugador i tècnic assistent abandona el club després de l'arribada de Mourinho per seguir en solitari la seva carrera d'entrenador

Ara
1 min
José Mourinho i Ryan Giggs, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl Manchester United ha anunciat aquest dissabte que el gal·lès Ryan Giggs deixa el club després de 29 anys "per seguir el seu desig de ser entrenador".

"Després de 29 temporades com a jugador i ajudant, sé que guanyar està en l'ADN d'aquest club, donant oportunitats als joves i fent un futbol ofensiu i emocionant. Per això, per a mi és una decisió complicada anar-me'n del lloc que ha estat casa meva des que tenia 14 anys", assegura Giggs a través d'un comunicat publicat a la pàgina web del conjunt anglès.

"M'enduc moltíssims records especials i experiències que espero que em serveixin en el futur. No obstant això, és el moment de fer-ho, i encara que no tinc plans immediats per ser entrenador, és el que vull fer", ha afegit.

Després de l'arribada al club de José Mourinho van començar els rumors sobre la continuïtat de Giggs com a ajudant. Malgrat que el tècnic portugués estava disposat a fer lloc en el cos tècnic, el gal·lès ha decidit deixar el club i tot apunta que el lloc d'ajudant l'ocuparà Rui Faria.

"Vull felicitar José Mourinho pel seu nomenament com a entrenador de l'equip més important del món. Avui dia hi ha pocs tècnics que siguin guanyadors de veritat, i el José, sens dubte, n'és un", ha subratllat Giggs en la carta, en què esvaeix qualsevol polèmica o mala interpretació sobre les motius del seu adéu.

stats