Segona Divisió
Esports Futbol 26/04/2013

El Sabadell ensopega contra el Mirandés (2-0)

Mújika al minut 15 de partit i Rúper, poc abans del descans, han marcat els dos gols de l'equip local

BarcelonaEl Sabadell ha encaixat aquest divendres la quarta derrota consecutiva fora de casa, després de perdre 2-0 contra el Mirandés. Mújika i Rúper, al primer temps, han fet els dos gols de l'equip local, que aprofita la victòria per distanciar-se del descens.

Al quart d'hora de joc, Mújika, amb una rematada després d'una falta, ha obert el marcador per als locals, que han dominat el partit durant els primers 45 minuts. Fruit d'aquestes millors sensacions ha arribat el segon gol, obra de Rúper, després d'una llarga jugada.

S'ha arribat al descans amb 2-0 i els arlequinats, tot i millorar el rendiment a la represa i gaudir d'alguna bona arribada, sobretot a les botes de Manu Lanzarote i d'Arteaga, no han pogut evitar una altra desfeta lluny de la Nova Creu Alta. Al minut 73 de partit, l'equip de Lluís Carreras ha vist com l'àrbitre anul·lava un gol a Aníbal per fora de joc.