Futbol
Esports Futbol 28/09/2013

El Sabadell està obligat a millorar la seva imatge davant el Jaén

Cristian García serà baixa per sanció, però la gran novetat és la convocatòria del capità Antonio Hidalgo després d'haver-se recuperat dels problemes musculars que l'han mantingut al marge des de la pretemporada

Ara
2 min

BarcelonaEl Sabadell rep aquest dissabte (18 hores, Esport3) el Jaén, en un partit en què el club arlequinat està obligat a millorar la seva mala imatge davant un rival que busca estrenar el seu marcador de punts com a visitant.

El conjunt català està mostrant dues cares oposades en aquest inici de campionat, una molt prometedora a casa, on ha guanyat dos dels seus tres compromisos, i una altra preocupant com a visitant, provocada per una fragilitat que només li ha permès sumar un punt lluny de la Nova Creu Alta.

Per tant, els jugadors de Javier Salamero s'aferren al factor camp per intentar mantenir-se a la zona tranquil·la de la taula. El tècnic ha afirmat que "només val la victòria". Amb aquest objectiu, l'entrenador del Sabadell introduirà modificacions i sembla segur que Raúl Tamudo sortirà per primera vegada de titular davant la seva afició.

Cristian García serà baixa per sanció després de ser expulsat la jornada anterior a l'estadi del Numància, on l'equip va perdre per un clar 3-1. Es tracta d'una baixa important, ja que és un jugador titular indiscutible que venia alternant la seva posició tant en defensa com el centre del camp, col·laborant decisivament en les accions ofensives de l'equip català i fins i tot marcant gols.

Però la gran novetat aquesta setmana la protagonitza el capità Antonio Hidalgo, qui estrena convocatòria després d'haver-se recuperat dels problemes musculars de la seva cama dreta que l'han mantingut al marge del grup des de la pretemporada.

El Jaén vol trencar la mala ratxa de resultats a domicili, en la seva visita a la Nova Creu Alta ja que fins ara ha perdut els tres partits que ha disputat en els camps del Numància (4-2), Lugo (4-2) i la Las Palmas (1-0). L'equip andalús ha perdut els tres partits que ha disputat en la Nova Creu Alta, tots ells a Segona. Els dos conjunts no s'enfronten des de fa 34 anys i l'últim xoc va ser un 10 de juny amb una contundent victòria del Sabadell per 4 a 0 a la lliga 1977-78.

Pel partit, el tècnic Manuel Herrero compta amb les baixes confirmades del defensa Constantino "Nino" Ibarra, que es recupera d'una lesió a la zona isquiotibial, i el migcampista Fran Machado, que ha disputat els sis partits, cinc de titular, i no viatja per una contractura muscular.

stats