FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 11/07/2015

Schweinsteiger abandona el Bayern Munic i fitxa pel Manchester United

Després de 17 temporades l'alemany abandona el conjunt bavarès

Efe
1 min
Schweinsteiger, celebrant el seu gol contra l'Hertha

MunicEl Bayern Munic ha confirmat aquest dissabte el traspàs del migcampista Bastian Schweinsteiger al Manchester United després de 17 anys defensant els colors del club bavarès. "Vaig tractar de convèncer-lo que es quedés, però entenc que un jugador després de 17 anys al Bayern vulgui al final de la seva carrera buscar una nova experiència. No és el primer", ha dit el president del Consell Directiu del Bayern, Karlheinz Rummenigge.

Rummenigge ha afegit que li havia promès a Schweinsteiger que quan acabi la seva carrera tindrà a Munic un gran partit de comiat. Sobre les modalitats del traspàs els dos clubs han pactat confidencialitat, però el diari "Bild" ha assegurat que els anglesos pagaran al Bayern entre 18 i 20 milions d'euros.

Schweinsteiger era un dels jugadors desitjats per l'entrenador dels d'Old Trafford, Louis van Gaal, que ja va treballar amb ell al Bayern Munic. Amb l'operació, el Bayern perdrà a un dels ídols de l'afició que comparteix el rècord d'haver estat vuit vegades campió alemany amb Oliver Kahn i Mehmet Scholl.

En l'última temporada hi va haver molt debat sobre el paper que podia tenir Schweinsteiger -que té 30 anys- en els plans de l'entrenador Pep Guardiola que sembla preferir per a la seva posició a Xabi Alonso.

stats