Espanyol
Esports Futbol 24/10/2012

Sergio Oliveró: "Seria difícil governar un club només perquè tenen més accions"

El candidat a la presidència de l'Espanyol ha presentat les seves propostes a una llibreria de Barcelona

Efe
2 min

BarcelonaEl candidat a la presidència de l'Espanyol Sergio Oliveró ha presentat aquest dimecres les seves propostes a una llibreria de Barcelona amb la meta d'aconseguir el suport social i ha assegurat que per al seu gran rival, el conseller delegat Joan Collet, "seria difícil governar un club només perquè tenen més accions".

Oliveró ha reconegut que el sector Collet compta amb "un 35 per cent de les participacions" i que ell només té un 25 per cent. Per això, el suport del petit accionista serà clau: "Confio en el boca a boca, parlarem amb tothom. Hem de captar a la gent, lluitar per cada vot i acció. És un moment històric per a l'Espanyol".

El candidat ha explicat que, en cas de derrota a la Junta d'Accionistes del pròxim 19 de novembre, no ocuparà un lloc en el consell d'administració del club: "Em retiraré, aquesta candidatura és únicament per governar".

En el seu programa, defineix a l'Espanyol com un club "obert a tots i apolític, orgullós de la seva història". Els seus objectius són "generar credibilitat i confiança".

A més, ha apostat per la "transparència en la informació del club" i "potenciar al màxim el futbol base", així com el femení i la seva expansió nacional i internacional.

D'una altra banda, Oliveró no ha descartat el suport de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE). "Ens hem reunit amb ells un parell de vegades i diguem que hi ha poques diferències entre el que ells volen i nosaltres proposem. Però hem de seguir parlant", ha comentat.

L'APMAE controla un cinc per cent. Amb tot, Oliveró ha deixat clar que vol aconseguir el canvi a través de la massa social: "Jo sóc més un home de club que de Societat Anònima (actual fórmula empresarial de l'Espanyol). M'interessa molt més què pensa l'aficionat, soci, abonat... per aconseguir un canvi".

L'autodenominada "Candidatura del canvi" està formada per Jordi Puig, Jaime Ferrer Calvetó, José María Pons, Josep Maria Arenas, Emilio Gutiérrez, José Manuel Moya, August Newton i Néstor Oller. "És genètica blanc-i-blau, tots són fills de socis o pares de socis", s'ha apuntat a la presentació de les seves iniciatives.

stats