Futbol
Esports 07/07/2018

El Barça i el Sevilla s'enreden amb la Supercopa d'Espanya

La Federació proposa un partit únic en seu neutral el dia 12 d'agost però el Sevilla vol doble partit

Ara
1 min
Luis Rubiales, a la seu de la Federació Espanyola de Futbol

BarcelonaSegueix sense haver-hi acord sobre quan i com s'ha de jugar la Supercopa d'Espanya. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va proposar dijous al Barça i el Sevilla que es disputés a partit únic i en terreny neutral el diumenge 12 d'agost, com a mesura circumstancial pel calendari concret d'aquest estiu, amb el Mundial a Rússia i amb el Sevilla pendent de disputar tres rondes prèvies d'Europa League.

Però la solució que planteja la RFEF no té l'acord dels dos clubs i haurà de ser avaluada en la junta directiva aquest dilluns, 9 de juliol. El Barça és partidari d'acceptar la data i una seu fora de Barcelona, mentre que el Sevilla es decanta per mantenir la fórmula del doble partit. En un comunicat de matinada, la RFEF va admetre que s'havia sondejat la possibilitat de jugar a Tànger i va agrair la col·laboració de la Federació del Marroc. També s'havien ofert per acollir la Supercopa a partit únic altres instal·lacions.

Just abans de la reunió de dilluns, la Lliga de futbol professional (LFP) i l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) van donar suport a la proposta de la Federació espanyola d’organizar la Supercopa d’Espanya entre Barça i Sevilla a partit únic, a Tànger (Marroc) el 12 d’agost. De moment, el Sevilla segueix sense veure amb bons ulls aquesta opció.

stats