Futbol Femení
Esports Futbol 10/05/2012

El tècnic del Barça femení, Xavi Llorens: "L'Espanyol voldrà que no guanyem la lliga, és normalíssim"

L'entrenador blaugrana creu que la intensitat, "l'encert golejador" i la gestió de la pressió seran les claus per endur-se el derbi de divendres al Miniestadi, en un partit que demana que sigui "una festa"

Natalia Arroyo
2 min
Xavi Llorens, tècnic del Barça femení, a la Ciutat Esportiva

Sant Joan DespíL'entrenador del Barça femení, Xavi Llorens, afronta amb ganes el derbi contra l'Espanyol (divendres, 19h / Marca TV) i veu les seves jugadores motivades per intentar superar la jornada més decisiva del tram final de temporada. La intensitat, l'encert golejador i la gestió de la pressió són les claus de Llorens.

Després de l'ensopegada a Bilbao, Llorens assegura que "l'equip està bé". "El divendres a la nit va ser dur, la plantilla estava ensopida. No vam jugar bé, ens va superar l'Athletic, que hi va anar més que nosaltres i va merèixer el resultat", ha dit, fent autocrítica. "Però tot i no jugar bé, vam tenir les nostres ocasions, sobretot al final, amb un xut de Guti i el pal de Karol. No vam tenir sort, ens va faltar caràcter, intensitat. Sabíem que teníem quatre finals per endavant i hem fallat en la primera. Espero que haguem après dels errors. L'objectiu, ara, és no fallar en la següent i sumar 7 dels propers 9 punts".

La següent és la visita de l'Espanyol al Miniestadi. "Elles voldran que no guanyem la Lliga i vindran a totes. És normalíssim", analitza el tècnic, que reconeix que hi ha "molt de respecte" entre tots dos equips, que compten amb dos de les millors defenses i els millors atacs de la Lliga (les davanteres Sonia (Barça) i Maripaz (Espanyol) estan lluitant per ser la màxima golejadora de la competició). Es coneixen unes a les altres tant bé que no hi ha marge "per a les sorpreses". La clau serà "l'encert de les davanteres", segons l'entrenador blaugrana, que demana "evitar començar el partit com a Bilbao per no encaixar un gol en els primers minuts".

"Després de sis anys, vull guanyar –reconeix Llorens, que no es conforma amb el segon lloc a la classificació–. Però fins ara la temporada és molt bona, millor del que haguéssim imaginat al principi de temporada". En aquest sentit, "jugar al Mini tornarà a ser una festa com el dia de l'INAC Kobe. Hem de gaudir del moment i de la situació que tenim al club", demana Llorens.

stats