Futbol Català
Esports Futbol 05/01/2011

Toni Texeira, el millor regal de Reis per al Prat

El jugador, lesionat de gravetat l'abril de l'any passat davant l'Hospitalet, torna a entrenar-se amb normalitat després de vuit mesos

à. G.
1 min
El porter del Prat en un partit de la temporada passada

El Prat de LlobregatDes del seu debut a Tercera, Toni Texeira s'ha convertit en un dels millors porters de la categoria i en tota una assegurança de vida per al Prat. Malauradament, el futbolista es va lesionar els lligaments creuats del genoll esquerre el 14 d'abril del 2010. Ara, el jove porter torna a estar a disposició del tècnic, Miguel López, de cara a la segona volta de la lliga, que coincideix amb el primer partit del 2011.

"Durant el partit ja vaig notar que la lesió que m'havia fet em faria perdre la resta de la temporada. No em podia esperar ni volia pensar que finalment la lesió podria durar tant de temps i al final m'ha fet perdre la meitat de l'actual temporada. Ha estat molt dur", ha afirmat Texeira en declaracions a El Prat TV. El porter pratenc ha reconegut que "quan el metge em va dir que tenia el lligament creuat trencat em vaig enfonsar al moment. Sort de l'ajuda de la família, la gent més propera i els metges".

El retorn de Texeira per a la competència sota pals és una de les millors notícies del nou any per a un Prat que, tot i tenir millor plantilla nom per nom que la temporada anterior –en què va disputar el play-off d'ascens–, en l'actual campanya no acaba de trobar el seu ritme regular. Toni Texeira està en disposició de tornar a saltar a la gespa quan l'estat de forma del jugador, que ja s'entrena amb normalitat, sigui òptim pel cos tècnic.

stats